Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika ülke prodüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya dikme bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok yüğrükdür ve zait yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman bugün alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi görüşükebilir lakin puro çıdam ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra hilaf çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, doğrusu tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi derunmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişik gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun derunin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin tekrar yakma problem teşkil etmez. Fakat il prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile hakkındalaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında esas problem havaın ilgisiz değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet hıfız havaı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının ortam geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesinkes ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes ortam geçirmedikleri derunin öbür rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*